Zašto Vam Je Potreban Dizajner Interijera?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

U današnjem modernom dobu tableta i mobitela, neprestano se možemo diviti predivnim domovima. Na internetu možete pronaći mnogo savjeta i trikova kako urediti svoj dom, ali ipak je lakše gledati nego to uistinu i učiniti. Svaki dizajner interijera smatra da njegov klijent zaslužuje predivan prostor koji će biti refleksija njegovog doma iz snova. Ne samo da te prostorije moraju izgledati vrhunski već reflektiraju Vaš stil i osobnost. Sve što se nalazi u prostoriji mora govoriti o Vama, a ono najbitnije je da mora biti funkcionalno i unutar određenog budžeta. Ovaj proces nije jednostavan te postoji niz malih koraka koje je potrebno ispuniti prije samog uređenja.

Većina ljudi misli kako je usluga dizajna interijera luksuz, kako je cijena jednostavno prevelika. Moramo Vam reći da to uopće nije ni blizu istini. Ono što ćete dobiti s dizajnerom interijera je sljedeće:

  • Veća vjerojatnost da ćete urediti željeni prostor unutar budžeta
  • Manja vjerojatnost da ćete pogriješiti u vezi skupog namještaja
  • Uz Vas radi iskusni ekspert koji će se potruditi da dobijete točno onakvo uređenje kakvo želite
  • Uštedjeti ćete vrijeme, novac i glavobolje

Ušteda vremena

Vaša najvrijednija stvar u danu je – VRIJEME! Želite li zaista potrošiti tonu vremena na uređenje koje se ‘savladali’ tako što ste samo pogledali nekoliko TV epizoda i slika na pinterestu? Naš je posao biti na terenu i neprestano se suočavati sa problemima na koje nailazi naš klijent. Poanta je da situacije zbog kojih bi Vama ispadala kosa, mi vrlo brzo i efikasno riješavamo. 

Uređenje prostora može biti jako stresan proces, a s dizajnerom interijera taj proces će biti zabavno, kreativno i predivno iskustvo. Mi znamo što i gdje možete kupiti, kada je najbolje vrijeme za kupovinu određenog artikla – mi smo tu da budemo Vaša razbibriga.

Ušteda novca

Koliko puta smo samo čuli – “dizajneri interijera su skupi?”. Želite reći da nije skupo kupovati peti po redu tepih u dvije godine jer niti jedan prijašnji nije odgovarao onako kako ste očekivali?

Uz sve što smo naveli gore, već ste mogli uočiti nekoliko razloga kako Vam dizajneri interijera zapravo mogu uštedjeti novac. Danas je kvalitetne radnike teško pronaći, a uz dizajnera interijera radite sa izvođačima koje mi preporučimo. Pošto mi njima nosimo podosta posla, oni naše klijente uzimaju prije vremena i po nižoj cijeni.

Naše poznavanje tržišta će Vas uputiti na najbolju kvalitetu po najboljoj cijeni koja je na tržištu dostupna. Vrijeme je da se prepustite u ruke profesionalaca i pretvorite svoj prostor u pravu oazu.

Prikaz prostora prije uređivanja

Koliko li je samo jednostavnije kada možete vidjeti prostoriju kako treba izgledati, prije nego započnete renovaciju i šoping. Nama je u Dom za mene realan prikaz uređenih prostorija l od velike važnosti, te svoju uslugu baziramo na najmodernijim tehnologijama kako bismo Vam pružili što realističniji prikaz Vašeg doma ili poslovnog prostora. Pogledajte kako izgleda naš 3D projekt prostora:

Umjesto oslanjanja na našu maštu, vizualni prikaz ne samo da Vas pošteđuje stresa nego Vas usrećuje kroz cijeli projekt budući da znate kamo vodi.

Kvaliteta za novac

Dizajneri Vam mogu pomoći da kupite stvari za jeftinije nego što ste očekivali. Godine iskustva su tu kako bi Vam pomogli u vezi omjera kvalitete i vrijednosti stvari koje su Vam potrebne da uredite dom prema svojim željama.

Dizajner interijera Vas zaustavlja u greškama

Mi smo Vaše dodatne oči koje su istrenirane da analiziramo stvari koje Vama nisu ni na kraj pameti. Ovo Vam najviše pomaže oko izbjegavanja skupih (naglih) kupnji koje ste spremni izvršiti.

Kombiniranje stilova

Iskusni dizajneri spretno mogu kombinirati razne dekorativne stilove koji će učiniti prostorije posebnim i unikatnim te iznad Vaših očekivanja.

Poznavanje najnovijih trendova

Parovi i obitelji se dosta svađaju oko odabira boja u prostorijama, odabira sofe i slično. Dizajner interijera je neutralna osoba koja će za Vas odabrati najbolje funkcionalno rješenje koje će zadovoljiti sve strane. I još uz to, rješenje će biti prema najnovijim trendovima.

Gledanje šire slike

Dok uređujete svoj stan, kuću ili sobu, Vi uređujete u “sadašnjosti”. Naši dizajneri interijera razmišljaju o budućnosti. Što ćete kada dijete navrši 3 godine i treba svoju sobu? Hoćete li rušiti zidove ili mijenjati kompletan namještaj?

Veća vrijednost uređenog prostora

Dizajneri interijera iskorištavaju prostor do maksimuma. Prostor je moderan, funkcionalan i stvoren za Vas. Svaki dodani detalj ima svoju priču i svrhu – i to je ono što diže vrijednost samog prostora!

Posebno izrađen namještaj za Vas

Naši dizajneri dizajniraju pojedine komade namještaja posebno za naše klijente. Vaš dom može krasiti unikatni stolić u dnevnom boravku, stol u blagovaonici ili čak posebno dizajnirani krevet, ormar pa sve do kuhinje izrađene po mjeri.

Nadamo se da smo Vam uspjeli dočarati glavne benefite koje nose dizajneri interijera. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju,  slobodno nam se javite.