Navy Blue & Marble

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Sa skoro identičnom kuhinjom kao što su Dove & Pashmina, ali u suprotnim tonovima i manjim dimenzijama, Stilistica.info dizajnirala je novu kuhinju koja će se idilično uklopiti u decembarske snježne dane. U cijelosti prenosimo i njenu inspiraciju koju je pronašla u plavoj boji: 

Tamnoplava je boja koja je tradicionalna i bezvremena. Stvara sofisticirani izgled koji će zauvijek ostati moderan ako se koristi u enterijeru. Poput ponoćno plavog neba ili vode dubokog plavog ledenog mora, tamnoplava će dodati dubinu bilo kojem prostoru. 

Plava boja predstavlja i nebo i more i snježni beskraj, a često je povezana s otvorenim prostorima, maštom i slobodom. Na tamnijem kraju spektra, tamnoplava je elegantna sjena koja predstavlja i ravnotežu i spokoj.

Kad se koristi u vašoj kuhinji, tamnoplava će dodati dašak dramatičnosti i misterioznosti, ali ipak ostaje osvježavajuća u kombinaciji s svijetlim nijansama poput bijele ili sive. Kao tradicionalna boja usporediva s crnom, tamnoplava dobro djeluje na kuhinjskim ormarićima, zidovima, uređajima, pločicama i dodacima. 

Tamnoplava postaje sve popularniji izbor boja za kuhinjske ormariće, izgledajući sofisticirano s mat ili sjajnom završnom obradom. Tamnoplavi ormarići elegantno se kombiniraju s mramornim pločama, ali dobro funkcioniraju i s poliranim ili rustikalnim drvenim naglascima. 

Razmišljate o aparatima? Tamnoplavi ormari mogu naglasiti gotovo bilo koji metalni ton do savršenstva, od srebra, zlata, bakra ili bronce.
Zato, budite hrabri i zakoračite u beskrajne plave nijanse vaše nove kuhinje.”
Materijali, dizajn i proizvodnja:
Plave mat fronte kuhinje:  Fenix Rehau
Mat sive police:  Egger
Splashback i radna ploča: Egger 
Kuhinjski aparati: Gorenje 
Dizajn: Stilistica.info 
Proizvodnja: Metropolit Studio d.o.o.